Konfirmation

Alle i 7. klasse kan gå til konfirmationsforberedelse - også de, der ikke er døbt. For at blive konfirmeret skal man dog være døbt inden konfirmationen i kirken.

Eleverne på 7. klassetrin på Tåsingeskolens Sundhøjafdeling får i løbet af august et brev om konfirmandforløbet samt en tilmeldingsblanket. Tilmeldingsblanketten skal være afleveret forud for undervisningens opstart, som er i uge 39. Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du i øvrigt bruge en kopi af dåbsattesten.

Hvis man går på en anden skole og enten bor i sognet eller har en særlig tilknytning til Bregninge Kirke, kan man normalt også blive konfirmeret i kirken. Kontakt I så fald sognepræst Bjarke Lynning Nielsen eller kordegn Tove Pedersen

Konfirmationsdatoerne ligger indtil videre på 2-4. søndag efter påske. Konfirmationsdatoerne for de kommende år er således:

2025: 4. maj, 11. maj og 18. maj

2026: 19. april, 26. april og 3. maj 

2027: 11. april, 18. april og 25. april

Der er frit valg mellem konfirmationsdatoerne, som I derfor kan reservere allerede nu. Det gælder også, selvom barnet endnu ikke kan tilmeldes konfirmation.

 

Læs mere om konfirmation på folkekirken.dk.