FDF Spejdere

FDF spejdernes logo

FDF Tåsinge blev stiftet i 1939 og har et halvt hundrede aktive børn og frivillige i alle aldre. Der er fire ledere og egen bestyrelse.

FDF Tåsinge er en selvstændig afdeling under det landsdækkende Frivilligt Drenge og pige- Forbund, FDF.

FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation, der har 25.000 medlemmer i 350 lokale afdelinger, fordelt over hele landet. FDF Tåsinge holder til i Skurvognen ved Svendborg Sund Camping på Vindebyørevej, hvorfra vi har direkte adgang til både skov og strand.

I disse skønne omgivelser lærer vi om naturen, hvordan vi skal opføre os i den, og hvad vi kan bruge den til. Blandt andet laver vi bål, bygger alverdens ting med reb og rafter, tager på vilde løb, leger skøre lege og synger de gode sange fra March & Lejr. Vi er altid udendørs uanset vejret.

Vi tager på ture i weekender, hvor vi er sammen og hygger os med spændende aktiviteter, laver mad over bål, tager på hike og cykeltur, eller hvad der lige falder os ind. Hver sommer tager vi på en længere sommerlejr.

Vi mødes hver onsdag ved Skurvognen ved Svendborg Sund Camping, medmindre andet står i programmet.

Du kan kontakte kredsleder Hans Kromann, tlf. 40 29 16 62, hvis du har lyst til at være med - og du må også gerne bare kigge forbi.

Vi ses hos FDF Tåsinge!

Læs mere på vores hjemmeside.

 

Det danske Spejderkorps

Tåsinge Gruppe

Granstien 2

5700 Svendborg

Læs mere om  De blå spejdere, Tåsinge: