Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 3. november 2022, kl. 19:30
Sted Bregninge kirke, Kirkebakken 2A, 5700 Svendborg
50 kr.
Mozarts Requiem for kor og orkester

Mozarts Requiem hører til blandt musikhistoriens mest elskede og populære værker. Umiddelbart kan det synes sært, da værket faktisk er en dødsmesse tilhørende den katolske liturgi og ofte blev afholdt i forbindelse med begravelse. En række komponister, også ikke-katolske, har skrevet rekvier, men Mozarts Requiem hører til blandt de berømteste.

Værket opføres af Vester Skerninge Sangkor, der dirigeres af Jakob Hedegaard, samt strygekvarteten Suavites Sonantes, der ledes af Benjamin Christensen og til lejligheden er blevet udvidet med en bratchist og kontrabas.

Der venter publikum en ganske særlig oplevelse, da rekviet så vidt vides ikke tidligere er blevet opført med en sådan besætning.

Suavites Sonantes er sammensat af professionelle musikere med stor erfaring indenfor orkestersammenspil i Danmark såvel som ude i Europa.

Korets solister:
Sopran Sofie Ljungdahl