Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 15. november 2022, kl. 19:30
Sted Bregninge kirke, Kirkebakken 2A, 5700 Svendborg
0 kr.
Koncert i anledning af 200-året for César Francks fødsel

I år er det 200 år siden, at den franske komponist César Franck blev født, og det fejres rundt om i verden. Således også ved en koncert i Bregninge Kirke tirsdag d. 15. november.

Ved koncerten gives flere smagsprøver på Francks musik. De medvirkende er sopran Lise Bech Bendix, fløjtenist Eva Østergaard, pianist Ida Hovalt og organist Povl Christian Balslev. Der bliver både plads til et par soloklaverstykker, et par små orgelstykker, værket Prelude, fugue et variation for klaver og orgel samt værker for fløjte og for sang – bl.a. komponistens kendte Panis Angelicus.

Francks musik er meget iørefaldende og går lige ind i hjertet, og han regnes for en af de allerstørste franske komponister fra den romantiske periode og som inspirator for mange efterfølgende komponister.

Gratis entré.