17-11-2019 kl. 10:00

24-11-2019 kl. 10:00

01-12-2019 kl. 10:00

08-12-2019 kl. 10:00

De ni læsninger i Bregninge kirke

Torsdag 13. juni 2019

To internationalt kendte solister i kirken, Hlif Sigurjónsdottir violin, Søren Bødker Madsen, guitar

Violinisten Hlif Sigurjónsdottir er af dansk-islands afstamning. Hendes far var den islandske billedhugger Sigutjón Ólafsson, hendes mor datter af sognepræst Erik Spur Husby på fyn. Soplisteksamen fra musikkonservatoriet i Reyklavik, videreuddannet i Canada og USA bla. hos violinisten Gerald Beal i New York. Koncerter i bla. Carnegie og Merkin Hall i New York, indspillet samtlige Bachs soloværker for violin samt værker komponeret specielt til hende, begge CD-er med yderst rosende anmeldelser bla. "CD of the year 2015.
Søren Bødker Madsen, dansk guitarvirtuos, komponist og arrangør. Annerkendt for sine koncerter på højt professionelt niveau. Uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og videre solisteksamen fra Musikkonservatoriet i Wien, med afgangseksamen med enstemmig udmærkelse. Vandt førsteprisen i den internationale Kutha Hora guitarkonkurrence i Tjekiet med deltagelse af over 100 guetarister.