24-11-2019 kl. 10:00

01-12-2019 kl. 10:00

08-12-2019 kl. 10:00

De ni læsninger i Bregninge kirke

Torsdag 25. oktober 2018

Aftensangsmeditation ved Sognepræst, Mai Bjerregård Andersen

Aftenssangsmeditation, afholdes hver den sidste Torsdag i måneden kl. 19,30 her i efteråret i Bregninge Kirke.
Aftensang er ikke kun på grund af tidspunktet, men også på grund af indholdet. Koret "Madrigalerne" synger Davids salmen efter den originale sangform, sådan som man har sunget dem i engelsk Gudstjeneste tratition, bla. ved den daglige aftensang.
Meditation kalder man gudstjenesterne, fordi det moment af gentagelsen, som er en del af disse gudstjenesters struktur, giver rum til fordybelse. Forløbet, som hver gang er det samme, består af to korte bibelmeditationer, hvor det samme tema gentages og belyses i både ord og toner, en meditation over en salme fra Salmernes Bog i Det Gamle Testamente. Den anden er Fadervor.
Det er et forsøg på at efterkomme ønsket om pusterum midt i det travle liv. Et pusterum til eftertanke og fordybelse.