27-10-2019 kl. 10:00

Gudstjeneste i Bregninge kirke ved Johanne Sloth

17-11-2019 kl. 10:00

Søndag 2. april 2017

Koncert i Bregninge kirke. Michala Petri, blokfløjte. Lars Hannibal, Guitar. Entré 50 kr.(kun kontant)ved indg. èn time før.

Petri/Hannibal Duo har i koncertsæsonen 2016/17 eksisteret i 25 år. I det kvarte årh. har duoen spillet mere end 1500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radiostationer i Europa, Asien, USA, Canada, Mexico, Mellemøsten og i et stort antal danske kirker. Sammen har de udg. 6 anmelderroste og prisbelønnede CDer og i maj d.å. udkommer en ny CD med karakterstykker af bla. Carl Nielsen,Grieg, Asgar Lund Christiansen,Michala Petri og Lars Hannibal. Programmet vil holde sig indenfor det klassiske med et udv. af mange fløjte tyber, Hannibal vil spille både Lut og Guitar. Programmet vil være Smukt-Virtuost-Barokt-Humoristisk-Seriøst-Uhøjtideligt-Gammelt-Nyt-Tysk-Italiensk-Argentinsk-Dansk-Norsk og måske Kinesisk.Komponister: Bach-Hândel,Piazzolla,Grieg,Nielsen,petri,m.f.