07-06-2020 kl. 10:00

21-06-2020 kl. 10:00

28-06-2020 kl. 10:00

Søndag 5. marts 2017

Koncert i Bregninge Kirke. Peter Howard Jensen, Guitar. Gratis adgang.

Peter Howard Jensen regnes af kritikere og publikum som en af de fineste guitarister i sin generation.Hans aktive kariere som solist i ensemblesammenhænge og som eneoptrædende har bragt ham til alle musikkens større hovedstæder som London, Paris, Berlin, Wien, Washington D.C., Melburne, Seoul, Sydney Operahus, Teatro Colon i Buienos Aires og New Yorks Camegie Hall samt Lincoln Center.Peter Howard  Jensen er modtager af Kong Frederiks og Dronnine Ingrids Musiklegat for excellence i koncertopførelse. Af bemærkelsesværdige aspekter er hans programmer og opførelser, hans totale kontrol af alle perioder af musikhistorien, med virtuos teknik og et dybfølt musikalsk udtryk.P.H.J. fik som den første skandinaviske guitarist Professioinal Studies Diploma fra Manhatten Music school.