29-11-2020 kl. 10:00

20-12-2020 kl. 09:30

Gudstjeneste i Bregninge kirke ved Johanne Sloth

Søndag 20. november 2016

Koncert Bregninge Kirke. Gratis adgang.

En musikalsk rejse igennem flere tids og stilarter startende med at, Madrigalerne vil opfører Davids salmer fra det 1800 årh. efter tradition fra St. Paul Chahedral, endvidere madrigaler efter engelsk trad. men især italiensk trad. fra det 1600 årh. omkring det norditalienske område med byen Mantova.Aftenens andet musikalske indslag er fløjte og orgel. De to instrumentalister indspillede for få år siden to CD-er med titlen "Classic Light", herfra skal man høre Mozart, samt V. Monti´s, Czardas sluttende med en afdeling populære ting bla. Norges bidrag til Eurovision Song Contest i 2010 "My heart is yours". Orglet vil kunne høres i bla. Bach´s prælulium og fuga i a-mol. Aftenen slutter med en nykomponeret salmemelodi af Niels Koll til salmen "Jeg ved et evigt himmerig" for kor, orgel og fløjte.