24-11-2019 kl. 10:00

01-12-2019 kl. 10:00

08-12-2019 kl. 10:00

De ni læsninger i Bregninge kirke

Søndag 30. august 2015

Klaverkoncert i Bregninge kirke

Søndag d. 30 aug. kl. 16,00 gæster den californiske pianist Torsten Juul-Borre Bregninge Kirke, hvor han på kirkens flygel vil spille værker af Carl Nielsen, fem klaverstykker op. 15, samt værker af Edvard Grieg, seks lyriske stykker op. 5.
Af Frederic Chopin, spiller Borre tre Nocturner op. 9 samt fire Etuder op. 10 nr. 5, 6, 1 og 11.
Torsten Juul- Borre er født i Minesota, begyndte sin uddannelse i det nordlige San Luis med pianist Dorothy Renton McBain samt ved Musik Avademy of West Babara hos Dr. Reginald Stewart. Han vandt førsteprisen i Alice Nelson Scolarshib konkurancen samme med San Luis Obispo Symphony i en alder af seksten år. Et år senere optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med studier hos A. Skjold Rasmussen samt Kjell Olson.