24-11-2019 kl. 10:00

01-12-2019 kl. 10:00

08-12-2019 kl. 10:00

De ni læsninger i Bregninge kirke

Onsdag 13. marts 2013

Babysalmesang kl. 10,30-12 i Bregninge kirke

Du inviteres hermed til at deltage i Babysalmesang i Bregninge Kirke sammen med din far og mor.

Onsdag formiddag har nybagte forældre muligheden for at komme og være sammen med deres babyer om sang, musik, bevægelse og snak. Vi mødes i Bregninge Kirke, Tåsinge, onsdag formiddage kl. 10.30-12.00.

Babysalmesang er et af de nye tiltag inden for kirken. Musik og sang er med til at stimulere barnets personlige udvikling i en positiv retning. Også helt små børn har stor glæde af sang og musik.

Vi slutter hver gang med en kop kaffe eller te og følger det samme program, så babyer og forældre kan føle sig trygge.

Temaet vil dog variere fra gang til gang, så vi kommer rundt om forskellige emner.

I dag ved man, at musik har stor betydning for det spæde barn, ja også for det ufødte barn. Musik stimulerer barnets udvikling. Salmer og salmemelodier er specielt gode på grund af de nuancerede klange og de ofte storslåede poetiske dybder i salmerne.

Formålet er at synge og lære nogle af vores kendte gamle salmer, men også mange nye salmer (til f.eks. dåb) og børnesange, som børnene måske allerede kender.

Sang- og musikkundskaber er ingen forudsætning!

Alder fra fødsel til 1 år.

Et varmt tæppe, dyne eller underlag medbringes hjemmefra, så børnene ikke fryser på gulvet.

Datoer: 6/2 – 13/2 (i Sognehuset) – 20/2 – 27/2 – 6/3 – 13/3