Skole for kirke og teologi

02-07-2017 kl. 10:00

Gudstjeneste i Valdemars Slots kirke ved Per Aas Christensen - NB. ingen Gudstjeneste i Bregninge kirke

09-07-2017 kl. 10:00

16-07-2017 kl. 10:00

23-07-2017 kl. 10:00

Gudstjeneste i Bregninge kirke ved Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen

30-07-2017 kl. 11:30

Gudstjeneste i Bregninge kirke ved Christian Rubech Hartmeyer-Dinesen - NB bemærk tidspunkt

Skole for kirke og teologi har eksisteret siden 1997 og er et samarbejde mellem alle sogne og menighedsråd i hele Svendborg provsti. Skolen tilbyder undervisning i de traditionelle teologiske fag til interesserede fra Sydfyn og øerne. Der arbejdes på et bredt folkekirkeligt grundlag og sammenhængen mellem de teologiske studier og kirkens tro og liv vil til stadighed blive belyst.

Skolen støttes økonomisk af menighedsrådene, men der vil også blive egenbetaling for dens elever, ligesom der må påregnes udgifter til bøger og andre materialer.

Undervisningen foregår på to niveauer. Det 1-årige grundkursus er en generel indføring i de kristne grundbegreber. Det 5-årige kursus er tænkt som en helhed.

Herudover tilbydes en række temadage bestående af foredrag, debat og evt. studiekredse om aktuelle kirkelige og teologiske emner.

28. november 2016

Nyt menighedsråd

Menighedsrådet har konstitueret sig på mødet den 23. november

26. august 2016

Har reformationen sat spor i Svendborg provstis kirker?

studiekreds

Uptime-IT ApS