Skole for kirke og teologi

20-05-2017 kl. 16:00

Koncert i Bregninge kirke. "Akademisk Kor" København.

11-06-2017 kl. 16:00

Koncert i Bregninge Kirke "Vester Skerninge Sangkor"

Skole for kirke og teologi har eksisteret siden 1997 og er et samarbejde mellem alle sogne og menighedsråd i hele Svendborg provsti. Skolen tilbyder undervisning i de traditionelle teologiske fag til interesserede fra Sydfyn og øerne. Der arbejdes på et bredt folkekirkeligt grundlag og sammenhængen mellem de teologiske studier og kirkens tro og liv vil til stadighed blive belyst.

Skolen støttes økonomisk af menighedsrådene, men der vil også blive egenbetaling for dens elever, ligesom der må påregnes udgifter til bøger og andre materialer.

Undervisningen foregår på to niveauer. Det 1-årige grundkursus er en generel indføring i de kristne grundbegreber. Det 5-årige kursus er tænkt som en helhed.

Herudover tilbydes en række temadage bestående af foredrag, debat og evt. studiekredse om aktuelle kirkelige og teologiske emner.

4. april 2017

Seniorklub.

Møde i sognegården kl. 14-16 - "Smuglernes paradis på Sydfyn og øerne"

2. april 2017

Koncert i Bregninge kirke. Michala Petri, blokfløjte. Lars Hannibal, Guitar. Entré 50 kr.(kun kontant)ved indg. èn time før.

Jubilæums koncert idet Duen Petri/Hannibal i koncertsænonen 2017 fejrer 25 år Jubilæum.

Uptime-IT ApS