Udmeldelse af Folkekirken

20-05-2017 kl. 16:00

Koncert i Bregninge kirke. "Akademisk Kor" København.

11-06-2017 kl. 16:00

Koncert i Bregninge Kirke "Vester Skerninge Sangkor"

Udmeldelse af Folkekirken sker ved henvendelse til kirkekontoret eller præsten i det sogn, hvor man bor. Dåbsattest skal så vidt muligt medbringes. Man vil så få udstedt en ny dåbsattest med påtegning om udtrædelsen.

Kirkekontoret giver meddelelse til folkeregisteret om udmeldelsen hvorved også skattevæsenet underrettes om, at den udmeldte ikke mere skal betale kirkeskat. Ved udmeldelse mister man naturligt nok retten til at stemme til og at blive valgt til menighedsråd.

Ingen præst har pligt til at medvirke ved begravelse af ikke-medlemmer, ved vielse er det et krav, at mindst den ene part er medlem af Folkekirken.

4. april 2017

Seniorklub.

Møde i sognegården kl. 14-16 - "Smuglernes paradis på Sydfyn og øerne"

2. april 2017

Koncert i Bregninge kirke. Michala Petri, blokfløjte. Lars Hannibal, Guitar. Entré 50 kr.(kun kontant)ved indg. èn time før.

Jubilæums koncert idet Duen Petri/Hannibal i koncertsænonen 2017 fejrer 25 år Jubilæum.

Uptime-IT ApS