Indmeldelse i Folkekirken

27-08-2017 kl. 16:00

Søndag d. 27. aug. kl. 16. Klaverkoncert med Torsten Juul-Borre, Californien

03-09-2017 kl. 10:00

Indmeldelse i Folkekirken: Ved barne- eller voksendåb i Folkekirken bliver den døbte dermed også medlem af Folkekirken. Man kan ikke blive medlem af Folkekirken uden at være døbt. Voksne, som ønsker at blive døbt, skal forud for dåben deltage i en form for dåbsforberedelse efter aftale med den præst, som skal foretage dåben.

Allerede døbte, hvad enten dåben er sket i Folkekirken eller i en anden kristen kirke, kan blive optaget i Folkekirken ved henvendelse til en præst. Hvis man er døbt i udlandet, bliver man - hvis dåben har fundet sted i en evangelisk-luthersk kirke - automatisk medlem af Folkekirken ved at flytte til Danmark, med mindre man anmelder at ville stå udenfor. Andre tilflyttede kan blive medlem efter samme regler som ikke-medlemmer, der er født i Danmark.

Unge, som er døbt udenfor Folkekirken og som lader sig konfirmere i Folkekirken, bliver derved medlem af Folkekirken. Kun medlemmer af Folkekirken betaler kirkeskat, som opkræves sammen med skatter til stat og kommune.

28. november 2016

Nyt menighedsråd

Menighedsrådet har konstitueret sig på mødet den 23. november

26. august 2016

Har reformationen sat spor i Svendborg provstis kirker?

studiekreds

Uptime-IT ApS