20-05-2017 kl. 16:00

Koncert i Bregninge kirke. "Akademisk Kor" København.

11-06-2017 kl. 16:00

Koncert i Bregninge Kirke "Vester Skerninge Sangkor"

Vielse: Dato og tidspunkt for bryllup aftales med præsten.

Prøvelsesattest samt brudeparrets dåbsattester afleveres til kirkekontoret. Prøvelsesattesten, som ikke må være ældre end fire måneder, fås ved henvendelse til den kommune, hvori bruden har bopæl.

Præsten, som skal forestå vielsen, henvender sig til brudeparret om samtale. Der skal være to vidner til stede ved vielsen og disse opføres i kirkebogen med navn og adresse.

Ved kirkelig vielse skal mindst den ene part være medlem af folkekirken.

Beboere i Bregninge sogn eller andre, der har særlig tilknytning til sognet kan blive viet i Valdemars slots kirke af Bregninge kirkes præster. Har man ikke dette tilhørsforhold til Bregninge sogn kan man benytte kirken mod et mindre vederlag.

Kontakt præsterne ved Bregninge kirke derom. Der gælder samme regler for prøvelsesattester og medlemskab som ovenfor nævnt.

4. april 2017

Seniorklub.

Møde i sognegården kl. 14-16 - "Smuglernes paradis på Sydfyn og øerne"

2. april 2017

Koncert i Bregninge kirke. Michala Petri, blokfløjte. Lars Hannibal, Guitar. Entré 50 kr.(kun kontant)ved indg. èn time før.

Jubilæums koncert idet Duen Petri/Hannibal i koncertsænonen 2017 fejrer 25 år Jubilæum.

Uptime-IT ApS