21-07-2019 kl. 11:30

18-08-2019 kl. 10:00

Gudstjeneste i Valdemars Slots kirke ved Per Aas Christensen

17-04-2015 kl. 12:30

Skole for kirke og teologi

Den 1. januar åbnes der for tilmelding til en studierejse til de byer, som har tilknytning til Luthers liv. Rejsen finder sted i dagene 24. – 28. august 2015.

Turen foregår i bus, som udgår fra Svendborg. Guide på hele turen er sognepræst Torkil Jensen, Vester Aaby, som har stor erfaring som rejseleder i netop det område, som er målet for turen.

Turen koster 3.598 kr. og i den pris er inkluderet transport, overnatning, udflugter, guidning samt halvpension.  Tillæg for enkeltværelse: 600 kr.

Tilmelding til turen sker hos provstisekretær Hanne Eckmann, hae@km.dk (eller på tlf.: 62 22 50 37) fra den 1. januar – 1. april 2015. Depositum på 2.000 kr. skal være indbetalt til provstisekretæren senest 1. april; restbeløbet inden den 1. juli.

Der vil blive inviteret til et lille formøde i starten af august 2015, sådan at man kan være godt forberedt til turen.

Man kan også benytte sig af muligheden for at studere Luther inden turen ved at tilmelde sig den studiekreds om Luther, som sognepræst Torkil Jensen også vil stå for. Studieturen og studiekredsen hænger indholdsmæssigt sammen, men man er ikke forpligtet til at følge dette ”kursus” for at deltage i Luther-rejsen. Omvendt kan man også følge studiekredsen uden at deltage i turen. Der er altså ingen bindinger forbundet med denne spændende studiekreds, som vil gøre os klogere på vores store reformator og hans tanker.

Tilmelding til studiekredsen hurtigst muligt og inden 1. januar til provstisekretær Hanne Eckmann (se ovenfor) af hensyn til den videre planlægning.  Nærmere oplysninger kan fås i den pjece, som er udgivet af ”Skole for Kirke og Teologi” (pjecen ligger i kirkerne her i Svendborg Provsti og på bibliotekerne) eller på kirkeskolens hjemmeside: www.skoleforkirkeogteologi.dk. Hvis søgningen er meget stor, vil der blive oprettet en studiekreds nr. 2 på lørdage i foråret. Nærmere herom direkte til de enkelte deltagere.

Liselotte Kirkegaard, formand